Poekie, poppen en een grote beer!

30-1-12

De knuffels voor het prachtige Poekie-project zijn inmiddels onderweg naar Belgie! Ik las op het blog dat ze de 101 al ruim hebben gehaald en nu gaan voor 202!
Deze mooie dame maakte ik afgelopen week af. Ik vind haar haarkleur zo ontzettend mooi. Het is een heel dunne mohair die niet helemaal egaal van kleur is en er is heerlijk mee te werken!
Deze dame maakte ik tijdens een workshop Lijs. Ze is bijna af, alleen de haartjes nog, ze krijgt een hoge paardenstaart en de kleertjes helemaal afmaken. Het was echt een ontspannen, gezellige workshop. De lijzen zijn erg mooi geworden, maar uiteraard ben ik weer vergeten foto's te maken.

Ook was ik afgelopen week poppendokter! Een oude en heeeele grote beer (de lijs zit er naast ter vergelijking) moest nodig in bad en hier en daar hersteld. Zijn neus ontbrak ook. Beer is heerlijk in bad geweest en heeft ook weer een neus. Na het bad was wel goed te zien dat hij heeeeeel oranje is!

De komende week is mijn naaimachine weer voor onderhoud op stap. Gelukkig heb ik nog poppen genoeg liggen die nog afgemaakt moeten worden!

Maar nu eerst: kijken of de sneeuw plakt en dan sneeuwballen gooien!!

5 opmerkingen:

 1. Wauw, wat ben je weer druk geweest.
  Je poppen zijn erg mooi.
  De kleding van de lijs is prachtig, de kleuren combineren zo mooi.

  groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik kom net bij Gonny vandaan, wat een leuke poppen maak je, ik vind het leuk om meer van de te zien dus ga je volgen, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ben je ijverig geweest , leuk die rode haartjes daar val ik ook altijd voor het staat zo gezellig ;o) en je poekies zijn schattig,
  groetjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poekie zal er blij mee zijn!

  En die rode haartjes vind ik ook erg mooi, hoe zou dat toch komen???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat maak jij super mooie popjes . De verzameling popjes voor Poekie zullen zeker heel wat kindjes gelukkig maken ;

  BeantwoordenVerwijderen