Kerstmis...

25-12-11
Het hele span is in de stal, het kind ligt in de kribbe en de lampjes in de kerstboom zijn aan.

Gisterenavond hadden wij voor het eerst kadootjes onder de boom. De kinderen kregen van ons geld om kadootjes te gaan kopen en hebben werkelijk prachtige dingen gekocht.
Ik kreeg allemaal dingen waarvan ik de afgelopen tijd had gezegd dat ik ze zo mooi vond, maar die ik dan voor mezelf toch niet kocht.
Van Bryan kreeg ik een prachtige kaars en zo'n ontzettend mooie houten schaal.
Van Birgit kreeg ik een wollen gewikkelde engel die ik in Gent had gezien. Ik vond haar zo ontzettend mooi...
Van Matthijs kreeg ik de Wintermandala van Atelier Lindelicht. Matthijs liep daar de winkel binnen en wist precies wat hij wilde kopen. Dat was natuurlijk eigenlijk boven budget, dus ik heb hem ook een beetje van Irene van de Poppendroom gekregen.


Ook hebben we een jarige hier vandaag! Joris is 1 en kreeg een botje... ;)

Het herstel gaat voorspoedig, ik kan heerlijk frobelen met vilt: Irene heeft een aantal pakketten meegegeven die in haar etalage moeten komen en zo heb ik van de week al 6 schommelwiegjes, een winterslinger en een bloemenkind gemaakt.
Nu ga ik natuurlijk eerst met die wintermandala aan de gang!

Ik wens iedereen hele fijne, mooie en gezellig kerstdagen!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie spulletjes.

  Voor jullie ook fijne dagen.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg dat de kinderen zo precies weten wat ze willen kopen. Gefeliciteerd met Joris alweer een jaar zeg. Fijn dat het herstel voorspoedig gaat. en heerlijk dat freubelen. Freubel ze nog en fijne dagen.

  Gr Nancy.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kadootjes hebben ze uitgezocht en ben benieuwd naar al je werkjes , heerlijk dat je zo bezig kan zijn en gelijk je rust kunt nemen.

  BeantwoordenVerwijderen