Feetjesmobiel...

19-5-12
Ik wilde er zelf zo graag eentje boven de wiegjes van Matthijs en Birgit, maar kon ze toen niet vinden. Pasgeleden bedacht ik dat ik ze zelf dan maar zou gaan maken: de regenboogfeetjesmobiel.
Bij Filges in Duitsland vond ik wat ik nodig had: van prachtige biologische zijde, plantaardig geverfd in een kant en klaar pakket en de eerste is nu af!
Binnenkort zullen ze verschijnen in de Webwinkel en op Etsy.

En ik heb dan wel geen wieg meer, maar ik denk dat ik er toch ook eentje hou! Ik weet er vast wel een mooi plekje voor te vinden na de verbouwing: nog 3 weken en dan wordt hier beneden de zaak eens goed onderhanden genomen: de hele vloer gaat eruit, tot de balken aan toe, een betonnen vloer komt er voor terug met als doel een einde aan de kou, het vocht en knikkers die niet recht kunnen rollen. Omdat we dan toch bezig zijn ook meteen het plafond en de schouw eruit en een nieuw kozijn voor (zodat er een raam open kan) en een nieuwe voordeur (zodat de wind moet wachten met binnenkomen tot wij open doen).
Dat wordt 2 weken elders vertoeven, in een bungalowpark hier om de hoek, maar eerst alles opruimen, leegruimen, plintjes, dingetjes, toestanden: alles moet leeg... Een verbouwing op zich...

6 opmerkingen:

 1. Hij is erg mooi geworden, wat ik al zei die kleurtjes erg mooi hoor. Succes met de verbouwing. jullie zitten er van de winter warmpjes bij;-).

  gr nancy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi al die feetjes op een rij.....en sterkte met de verbouwing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ik had goed geraden!! wat mooi is dit geworden. Lijkt me ook erg mooi om ze aan een muur te hangen, dus niet aan een mobile in het rond, maar aan een mooie tak ofzo in je woonkamer op verschillende hoogten, vlakbij zo'n staande lamp, zodat er dan 's ochtends vroeg en 's avonds laat dromerig licht op schijnt...
  Succes met de verbouwingen, gelukkig kan je ondertussen elders naartoe (dat vermijdt alweer gek-worden-van-vuil-en-rommel-toestanden)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n tak vind ik inderdaad ook altijd heel mooi!

   Verwijderen
 4. Had ik dus het goede idee. . . de kleuren zijn super! Heel veel succes met de verbouwing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik hou ontzettend van al die kleuren. Nog even wat verder kijken op je blog. Groetjes, van een toevallige voorbijgangster!

  BeantwoordenVerwijderen