'Aan de kant van de beek' en mereltjes...

29-5-12
Het meiboomdansen is geweest, dus morgen ga ik de etalage bij de Poppendroom weer aanpassen. Zomer en aardbeien, dat zal het vooral worden.
Afgelopen weekend maakte ik 'Aan de kant van de beek' van Anemoontje om er ook in te hangen.
De mereltjes groeien ondertussen gestaag, zelfs als ze liggen, dan zie je nog de kopjes er bovenuit komen. Eentje heeft een kuif met veertjes (net als een gremlin), is duidelijk de grootste en stoot standaard zijn snavel tegen het dak. De kinderen hebben ze namen gegeven en die ene heet Paddy. De linker heet Pidou en de rechter heet Pardoes en de moeder noemen ze Paya. (en de vader heet Piet, maar die zien we niet!)
Het rechtermereltje is op de foto niet goed te zien, maar dat komt omdat Paddy iedereen opzij schuift, die is duidelijk het grootst!

Ondertussen zijn we druk aan het ruimen! Niet zo heel leuk eigenlijk, maar gelukkig schiet het op. 3 weken Katjeskelder is geboekt en ondertussen zijn we aan het aftellen: nog 14 dagen en dan zitten wij daar en daar verheug ik me eigenlijk best wel op!

1 opmerking:

  1. Wat een mooie hanger heb je gemaakt,..lekker alles weer in de zomerstemming brengen ;)
    Groetjes aan de familie P. Wat leuk voor jullie om het eens van dichtbij te kunnen bekijken (en wij het kunnen bekijken op je blog :)

    BeantwoordenVerwijderen