Herfstmarkten

14-11-11
Vorige week de herfstmarkt in Tilburg, gisteren die in Eindhoven.
Heel gezellig zijn ze altijd, die markten op de Vrije Scholen, druk en heel veel te doen voor de kinderen, dus Birgit en Matthijs gaan altijd graag mee! Ze maakten de afgelopen keren onder andere een vogelhuis, kabouters van hout, engeltjes van lontwol en pepernoten! Gisteren was zelfs ook een heus pietenparcours, waarbij je uiteindelijk op het dak van de garage belandde!
Voor mij is het ook heerlijk, inmiddels ken ik her en der verspreid een hoop mensen en is het altijd weer fijn om ze na (soms) lange tijd weer te zien!
Het is heerlijk om te zien hoe en waar mijn poppen terechtkomen, gisteren en vorige week hebben Kees, Jonas, Marit, Eline en nog een aantal, die nog niet eens een naam hadden, een nieuw huis gekregen.

De komende week heb ik nog de Herfstmarkt in Turnhout, nog even aan het werk dus!

Denk nog aan de Pietjes-Give Away. Ik heb er nu 5 om uit te kiezen! Ik maak er ook nog een aantal zonder magneetjes, ze zijn op en ik kan ze nergens meer krijgen.

De komende weken ga ik trouwens nog een aantal extra data plannen voor workshops, het moet allemaal nog wat definitiever worden, dus daar kom ik nog op terug. Er zal er in ieder geval ook eentje in het weekend zijn, waarop je dan in 1 dag de pop helemaal af kunt krijgen. Wil je graag nog voor sinterklaas een pop maken, schroom dan niet en mail of bel.

3 opmerkingen:

 1. Dat klinkt heel gezellig,en ook heel fijn dat je ziet waar je poppen belanden, het is toch een stukje van jezelf ......veel plezier nog op de herfstmarkten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hé, om te zien waar je poppen naartoe gaan.
  Succes nog verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt super Nancy. Je hebt het er maar druk mee. Heb je op de markt in Tilburg nog leuke orioginele stands gezien die ook leuk zouden zijn voor Zeeland?

  BeantwoordenVerwijderen