Slinger en voorbereidingen!

31-10-11
De afgelopen week druk bezig geweest met de 5 decemberslinger voor in het winkeltje van Irene. Morgen ga ik weer helpen met het omtoveren van de etalage, in december-stijl deze keer!

Ondertussen zijn ook de voorbereidingen in volle gang voor de markten die voor de deur staan! Komende zaterdag in Tilburg de eerste, afgelopen week kwam die in Eindhoven voor het weekend erna erbij en het weekend daarop ben ik in Turnhout! Dan even pauze tot december als ik in Gent zal staan.
Je wilt niet weten hoe mijn tafel eruit ziet op dit moment en hoeveel projecten ik tegelijk aan het maken ben! En ondertussen bedenk ik me dan ook nog wat eigenlijk nog harder nodig is, dan dat waar ik mee bezig ben. Creatieve chaos noemen we dat en ik vind het heerlijk.
Alleen zo wel de tafel leegmaken, want vanavond is er natuurlijk gewoon cursus. Niet erg, want af en toe orde in de chaos  is alleen maar prettig!

Ik zag van de week dat ik inmiddels 34 volgers heb! Als ik er 35 heb, dan komt er een give-away. Ik ben al druk aan het bedenken wat dat dan zou moeten worden.

Maar voor nu: werken, werken, werken!!!
Fijne week!

4 opmerkingen:

 1. Mooi geworden. Succes verder met alles.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke slinger is het geworden!

  Ik ken je tafel...daar kan heel wat op! hihihi Zal er wel gezellig uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is ie leuk die slinger dat gaat vast een super gezellig etalage worden.......
  Heerlijk hé dat je zo lekker bezig bent met van alles .......

  BeantwoordenVerwijderen