Lekker aan het werk.

27-1-14
Lekker aan het werk ben ik. Afgelopen week maakte ik een paar Jorisjes en verkocht er ook weer wat.
Ook maakte ik deze slappe lijs vorige week. Op speciaal verzoek een spoedbestelling: afgelopen vrijdag vertrok ze met oma mee naar Jordanie en zou ze bij het kleinkind gaan wonen die 2 jaar wordt.
Ook ben ik bezig met een kabouter die lijkt op Winke, van Winke en de dieren. Over een paar weken zal de kabouter samen met het boek bij mij te koop zijn.
En alsof het nog niet genoeg is, ben ik ook nog bezig met Marlijntje. Marlijntje prijkt in een voorstelling van Moes Mengelmoes en mij is gevraagd haar in een kleiner formaatje te maken.
Komende zondag gaan we gezellig met zijn viertjes en een van onze oppaskindjes naar de voorstelling kijken zodat ik Marlijntje wat beter leer kennen en haar van dichtbij kan bekijken.
In de basis is ze al een eindje, ze zal zondag meegaan kijken. In haar bijna-blootje.
De basis van het patroon voor Marlijntje is die van Knoest en Annemoon en als ik dan toch aan het stikken ben... Dus als Marlijntje klaar is, kan ik meteen verder met hen...

2 opmerkingen:

  1. Klinkt alsof je heerlijk bezig bent.
    Op onze geschenkenbeurs waar jij ook was in Geel, was er een standje met vilten spulletjes en daar werden ook popjes en boeken tesamen verkocht. Ik vond het echt prachtig! Ik ben alvast heel benieuwd naar hoe jij Winke zal vormgeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh klinkt leuk allemaal, succes met al je naaiwerk. Ben ook benieuwd naar Winke..

    BeantwoordenVerwijderen