2014!!!

3-1-2014
Allereerst wens ik iedereen een creatief, gezond en gelukkig 2014!!

Vandaag vertrok mijn laatste kind van de weggeef-give away. Op weg naar een kleuterklas die het maar moeilijk heeft met juf die op dit moment geen goede gezondheid heeft. Een enorme impact heeft dat natuurlijk op zo'n klas kleintjes: juf is wel aan de beterende hand, maar het zal nog wat tijd vergen. Dit kind zal in die klas vast een warm welkom krijgen.

De vakantie is bijna weer voorbij! Veel gedaan hier in huis. Het plafond boven is goed gedroogd na de lekkage en sloopwerkzaamheden van een paar maanden geleden, dus dat heb ik de afgelopen week dichtgemaakt. Zelf! En goed ook nog al zeg ik het zelf! :D
Beneden eindelijk de ruimte gehad om te schilderen, omdat de kleintjes ook allemaal vakantie hebben en zo lekker bezig dat ik de keuken ook maar van een fris laagje verf voorzag. De bank ondergaat op dit moment ook weer een metamorfose: was hij eerst paars, wordt hij nu beige. Toch fijn als je handig bent: ik doe altijd maar een dotje, pak een lap, knip hier en daar, stik een naadje en niet het vast hier en daar en ook deze keer weer ben ik zeer tevreden met het resultaat!
Van de lekkage is nu dus niets meer te zien. Nu nog wat andere dingen afmaken: de hoekjes van de trap, de gordijnen boven korter maken, wat plintjes hier en daar, dat soort dingetjes.
Maar ik heb zo'n vermoeden dat daarvoor de vakantie niet lang genoeg meer duurt... (of heb ik gewoon andere prioriteiten? ;) )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten