Wat doe je...

15-8-11
...als je niet stil kunt zitten en 4 uur in de auto zit? Dan ga je breien!
Maar ja: geen poppenkleren natuurlijk, want dan ben ik toch stiekem weer aan het werk, dus het moest iets voor mezelf zijn: een omslagdoek.
Heerlijke merinowol op pennen 10! Het breide nogal vlot en ik kon natuurlijk niet passen tussendoor, dus aangekomen in Hamburg bleek hij veel te groot en vooral veel te zwaar! Dus de helft uitgehaald en op de terugweg anders gedaan.
Birgit zag me aan het breien en die wilde er ook eentje! Die heb ik vandaag gebreid en zoals altijd met dingen die je bedenkt terwijl je ze maakt, is die van haar nog mooier geworden en dan met name de rand. Mijn rand ga ik dus nog uithalen en opnieuw maken.

Heerlijk warm, niet te groot en vooral: bewegingsvrijheid.

Ondertussen ga ik ook gewoon verder met de mandala: de eerste zeepaardjes zitten er alweer op, met prachtige koperkleurige draad vastgezet!
Nog 1 zeepaardje vastzetten en dan de schelpen erop naaien, ook nog een flinke klus. Daarna ga ik kijken hoe ik het ga aanpaken met de zeemeermin.

3 opmerkingen:

  1. leuke sjaals en je mandala wordt wel heel erg mooi.......die zeepaardjes zijn zo schattig en ik ben ook een fan van zeemeerminnen ben erg benieuwd naar het eind resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen