De vakantie is voorbij!

27-8-11
Eigenlijk niet officieel natuurlijk, want maandag hebben we nog een dagje met z'n tweetjes, maar ik heb het zo maar besloten.
De herfstmandala vordert gestaag (wat is die toch mooi!), het buitenwerk van het huis is geschuurd, de glaslatten van de voordeur heb ik vervangen en nu is het maar wachten tot het een dagje niet regent voordat ik kan gaan schilderen. Mooi moment om te besluiten dat ik echt wel klaar ben met dat niet-poppenmaken!
Helemaal niet was het niet: ik heb 3 knooppopjes gemaakt in de vakantie voor 2 bestellingen van oude bekenden, maar goed, die zijn natuurlijk zo klaar, dus meer dan 2 uur ben ik daar niet mee bezig geweest.
Van de week zei iemand tegen me: 'Vakantie heeft alleen maar tot doel te merken wat je mist.' en dat ik het poppenmaken mis, dat weet ik nu onderhand wel.
Dus een mooi moment om het lijsje te gaan maken wat al weken in mijn hoofd zit, de popjes te gaan maken voor in het houten speelgoed van Johan, kleine Womirtjes te gaan maken voor bij de boeken die ik besteld heb voor mijn vakantie en alle nieuwe dingen die nog in mijn hoofd vorm aan het krijgen zijn...
Maar eerst het lijsje: alles was al gestikt, dus alleen nog een hoofd draaien, in elkaar zetten en voorzien van mooie staarten! *juich*
2 opmerkingen:

  1. wat een super mooie kleuren, mag ik hem maandag alvast bewonderen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je herfstkleuren zijn echt prachtig.....enne wat zijn Womirtjes? de naam klinkt heel leuk ....heerlijk hé om aan je poppenmaakkriebels weer gehoor te kunnen geven, de staarten worden vast extra mooi ;o)

    BeantwoordenVerwijderen