Foto's...

19-8-13
Zo, de eerste schoolweek zit er alweer op voor Birgit. Matthijs gaat morgen beginnen en dan ineens is er weer wat meer tijd.
Foto's maken dus. Nu hebben het fototoestel en ik een haat-liefdeverhouding. Het lukt me gewoon niet om stabiele foto's te maken. Heeeel vervelend vind ik dat. Meerdere keren heb ik al staan kijken bij iets meer ingewikkelder toestellen ipv mijn prachtig paarse pocketgevalletje. Maar ja, als ik het met deze al niet kan, wat moet het dan met die andere worden. En iedere keer als ik foto's maak, neem ik me voor me er dan toch maar eens in te gaan verdiepen en toch maar eens de gebruiksaanwijzing te gaan lezen. En iedere keer doe ik het toch niet: omdat sommige foto's gewoon goed genoeg zijn, maar ook omdat er, zo maar ineens per ongeluk tussen de 20 foto's die ik maakte,  eentje zit die ik wel heel mooi vind... Een beetje snijden en knippen vind ik niet zo erg, maar met contrast en kleuren gaan werken, wordt me al snel te ingewikkeld... En dan maak ik toch liever poppen ;)

Gelukt!

En weer gelukt!!!

Kennet ;) Goed genoeg dus, maar eigenlijk...

Ook weer zo eentje, de kleuren zijn goed en dat is dan goed genoeg voor nu.
Soms zie je ineens het lieve gezichtje op de foto, net als bij de baby hierboven, maar bij deze dan toch weer niet. Terwijl het toch echt een lieverd is!

Hier heb ik echt geen idee wat er nou misging, flitsen deed hij ineens niet meer, maar eigenlijk was het ook weer niet licht genoeg zoals je ziet. Inzoomen, uitzoomen, gordijnen dicht, gordijnen open, het mocht niet baten.
Dus deze is in de categorie: volgende keer beter, maar niet meer vandaag, want ik ga een mooi meisje voorzien van vlechten!

Overigens: vanavond begin ik weer met cursus geven! Mocht je ook eens een cursus willen volgen, dat kan. Meer informatie vind je op mijn website: www.knuffelpopje.nl

2 opmerkingen:

  1. Ze staan er allemaal goed op. Hoorde op de reclame dat je een gratis boekje aan kunt vragen bij de consumentenbond om goed zelf foto's maken.

    Ze poppen zien er weer mooi uit.

    Gr. Nancy

    BeantwoordenVerwijderen