Tjonge...

28-5-13
Het is alweer even geleden dat ik hier typte, maar ja: iedere keer vertellen dat het druk is, maakt het ook niet minder druk.
Wat deed ik de afgelopen weken? Ik vierde een 13e verjaardag (en ook 13 jaar moeder!!), kreeg een flinke griep, had een aantal markten (Eindhoven, Zutphen en Eindhoven), een aantal bestellingen, maakte veel poppen en verkocht ook veel poppen (vaak voor ze op de foto gingen!), ging een weekendje weg, had veel oppaskindjes over de vloer en lag soms ook gewoon lekker niets te doen! (10 minuten geleden deed ik het nog: lekker buiten in de tuin!!)


Ik kocht van het weekend overigens een geweldig poppen-hobbelpaard en daar ben ik echt zo blij mee! Hij staat op de piano en op dit moment zit Brave er in.

Vrijdag vieren we een 11e verjaardag, komend weekend ben ik op de Vrije School Parcival in Amstelveen en zondag gaan we met een bedrijfsuitje naar Bobbejaanland (ben benieuwd wat een stelletje niet-achtbaangangers daar voor leuks kan doen!). 8 juni ben ik te vinden op de Vrije School in Rotterdam, 21 juni neem ik afscheid van 4 van mijn oppaskindjes (met pannekoeken!!!), 23 juni is de Natuurmarkt in Lichtaart en dan zit het marktenseizoen er weer even op. 24 juni een 40e verjaardag en St Jan natuurlijk en dan begint de grote vakantie ook al weer!

Maar tot die tijd (ja echt!): druk!!!


4 opmerkingen:

 1. ha ha wie is er nu niet druk in deze tijd maar ja samen druk maakt het minder erg :)
  Groetjes albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit allemaal.
  Succes met alles.

  Groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb jij meer uren in een dag zitten? Hoe krijg je het allemaal voor elkaar. Leuk dat het zo goed gaat met de poppen. Succes met de volgende markten. groetjes Céline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te lezen hoef je je niet te vervelen..
  en wat een schattig poppenhobbelpaard!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen