Lekker bezig!

12-4-13
Ik ben druk aan het werk! Volgende week de markt in Middelburg, waar mijn poppen wel zijn op de kraam van de schoolwinkel, maar ik niet en tegelijkertijd de markt in Eindhoven, waar ik wel ben, maar ook poppen. Extra veel poppen deze keer dus.
Vorige week had ik oppaskindjesvakantie en Bryan had ook vakantie en dan denk je: 'dat werkt vast lekker door!', niet dus, want ik bedacht weer iets anders natuurlijk. Sinds de verbouwing was onze trap kaal, we hadden al pogingen ondernomen om hem schoon te maken zodat we hem konden schilderen, maar dat was zulk zwaar werk en schoot niet op, dus dat plan hebben we laten varen. Terug naar vloerbedekking dus, nu is vloerbedekking niet zo duur en valt de prijs van het leggen ook wel mee, ware het niet dat binnen nu en een aantal jaar de badkamer verbouwd moet worden en dat moet allemaal over die trap natuurlijk! Omdat het toch een rechte trap is, dacht ik: 'Ik doe eens gek en ga het zelf leggen!
Nou ja zeg: gelukt!!!

Alleen nog 30 driehoekjes, maar die hebben wat mij betreft niet zo'n haast!

Ondertussen maakte ik ook nog wat poppen:
(dan zie ik die foto en dan denk ik: wat een scheve hoofden van de lijs en de bakerpop, maar ze zijn echt recht!! Iets gaat er niet goed met foto's maken denk ik...)
Ik heb ook nog een tafel vol hoofden, genaaide lijfjes en mutsen die ik alleen nog maar samen hoef te voegen, maar dat komt de komende week nog wel!
En ondanks dat het weer soms anders doet vermoeden: het is echt lente!! In mijn minivijver, die ongetwijfeld kromme tenen bezorgt bij Rob de Tuinman wegens verwaarlozing, ligt weer een flinke klodder kikkerdril!!!

4 opmerkingen:

 1. Zoooo lekker bezig en knap dat trap leggen. waar je aan durft te beginnen Schattige poppen heb ik ook zo'n zin in om eens te gaan doen !
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap werk die trap.
  Petje af.
  Het is je goed afgegaan.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De trap ziet er goed uit.. en wat heb je weer hard gewerkt aan de poppen, succes op de twee markten!
  Groetjes Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan ook nog tapijt leggen!!! Wat knap! En weer mooie popjes voor de markten! Succe met de verkoop!
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen