Lily, Womir en Hyves

5-9-11
De lijs is af: een meisje met blonde staartjes.
Voorlopig is ze nog heel zomers gekleed: nu kan het nog, maar ik ben al kleertjes aan het breien voor de koude dagen die komen.

Ik lees alle boeken van de kinderen (inmiddels overigens alleen als zij denken dat ik het ook een leuk boek vind, want ze lezen TE veel!) en zo las ik pasgeleden ook 'Womir, de kleine trol'. Zo'n lief verhaaltje over een trol die naar de mensenwereld wordt gestuurd om zijn bos te redden, daar rondloopt en in al zijn onschuld bij mensen wezenlijke veranderingen teweeg brengt. Ik heb nog een aantal boeken van Womir besteld en ga er Womirtjes bij maken. Ik moet natuurlijk zelf iets bedenken, maar in mijn hoofd is het al helemaal goed, nu de uitvoering nog!

Ook heeft 't Knuffelpopje inmiddels een Hyves. Ikzelf ben helemaal nieuw in Hyveland, dus ik doe maar wat. Ik merk wel dat vraag en antwoord daar iets gemakkelijker gaan. Ik wil daar regelmatig iets neerzetten, bijvoorbeeld een patroontje of hoe je nu eigenlijk goed een hoofd maakt, het gaat toch iets gemakkelijker dan hier, dus neem ook daar eens een kijken en word lid! 't Knuffelpopje op Hyves

3 opmerkingen:

 1. Wat is ze lief geworden.

  Groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lily is echt leuk, en Womir ben ik erg benieuwd naar. hyves ze en we spreken elkaar daar ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd hoe de kleine Womirtjes er uiteindelijk uit gaan zien!

  BeantwoordenVerwijderen